Kunst met een vleugje (Zee)Zout

                           Agenda 2016

Winterexpositie 16 december t/m 8 januari 2017

                      Burgwal 20, Den Burg

 

                          Kunsthal ZOUT

                          Schilderweg 194


21 mei t/m 27 mei     Expositie "ZEE-AARDE-LUCHT" & "VLINDERS" 

                               Beatrice van Dorp en Thalia ter Kuile

25 mei t/m 27 mei     Island Art Exchange

27 mei                      ALV ZOUT 20.00 uur

28 mei t/m 10 juni     PROJECT X                               

PROJECT X  op de locatie aan het werk waardoor er een uitwisseling plaatsvindt tussen verschillende disciplines, inspiratie en  stimulans wordt opgedaan hetgeen resulteert in een groeiproces.  Dit groeiproces is door het publiek te volgen. De beeldende kunstenaars Christa van der Heide  ( Atelier: van niXstotX) ,Mycke Benschop  en Rolf van Gelder gaan een samenwerking aan met project X. Informatie en organisatie:: Paulien Valk (paulienvalk@gmail.com) en Klarina Combe (klarina@udjattexel.nl).  

5 juni                       OPEN ATELIER DAG 

Een aantal ZOUT kunstenaars openen deze dag van 10:00 tot 16:00 uur hun atelier voor bezoekers. U bent van harte welkom. Een lijst met de deelnemende kunstenaars van vandaag en de route is op te halen in  Kunsthal ZOUT.


11 juni t/m 24 juni     Expositie "TUSSEN HEMEL EN AARDE"                                                  Ineke en Margot Bik  : 

                                        Expositie "Tussen Hemel en  Aarde"

Tijdens Lange Juni,  de cultuurmaand van Texel,  tonen Kunsthal ZOUT en Atelier Bik-Art de grafische werken van Ineke en Margot Bik. Natuur, textuur en emotie zijn elementen die de schilderijen en foto’s van beide zussen kenmerken.

Tussen Hemel en Aarde is voor de Texelse Margot tevens een hommage aan haar vroeg overleden zuster, waarvan het werk nog niets heeft ingeboet aan de overweldigende kracht die ervan uitgaat.

14 juni                      Kunstlezing door Ottllie van Dapperen: 

Een eeuw kunst van 1860 - 1960

12 juni en 19 juni       OPEN ATELIER DAGEN:    Open Atelier dagen

Een wisselend aantal ZOUT kunstenaars openen deze dagen van 11:00 tot 17:00 uur hun atelier voor bezoekers. U bent van harte welkom. Een lijst met de deelnemende kunstenaars van vandaag en de route is op te halen in Kunsthal ZOUT en Galerie Posthuys Texel, De Koog

25 juni t/m 15 juli      Expositie "ZOMERZOUT"   Expositie ZOMERZOUT 2016              

42  kunstenaars allen lid van de Texelse kunstenaarsvereniging vereniging ZOUT houden hun jaarlijkse grote ZOMEREXPO. Thema dit jaar: "ZOMER" . Informatie en organisatie Margot Bik  (margotbik@live.nl)

26 juni, 3 juli, 10 juli   OPEN ATELIER DAGEN:  Open Atelier dagen

Een wisselend aantal ZOUT kunstenaars openen deze dagen van 11:00 tot 17:00 uur hun atelier voor bezoekers. U bent van harte welkom. Een lijst met de deelnemende kunstenaars van vandaag en de route is op te halen in Kunsthal ZOUT en Galerie Posthuys De Koog

16 juli t/m 29 juli       Expositie "DE OVERSTEEK"  Expositie "De Oversteek"

Laura Eickhoff, Ingrid Hoekstra, Harma de Pont, Maddy Schwarz, Jan Joop Veenman  en Meriam Windmeijer van de kunstacademie Haarlem exposeren hier op Texel.

17 en 24 juli            OPEN ATELIER DAGEN :  Open Atelier dagen

Een wisselend aantal ZOUT kunstenaars openen deze dagen van 11:00 tot 17:00 uur hun atelier voor bezoekers. U bent van harte welkom. Een lijst met de deelnemende kunstenaars van vandaag en de route is op te halen in Kunsthal ZOUT en Galerie POSTHUYS De Koog

30 juli t/m 5 aug.      Expositie Markus, Reska & Holman 

                                                       Expo Markus, Reska & Holman

6 aug. t/m 12 aug.    Expositie Johan Lanting en Margriet Kaptijn

7 aug.                      OPEN ATELIER DAG :  Open Atelier dagen

Een aantal ZOUT kunstenaars openen deze dag van 10:00 tot 16:00 uur hun atelier voor bezoekers. U bent van harte welkom. Een lijst met de deelnemende kunstenaars van vandaag en de route is op te halen in Kunsthal ZOUT en Galerie POSTHUYS De Koog       

14 aug t/m 19 aug.   Expositie: HAVENEXPO ZWEMT VERDEROP

13 augustus              De HAVENEXPO in het kader van het HavenVIStijn

20 aug t/m 26 aug.    Expositie Rebecca Geskus

Ondanks dat Rebecca tegenwoordig meer bekend is met haar viltatelier Texelsvilt, blijft schilderen haar 1 ste passie. Tijdens haar expositie werkt ze aan tekeningen, schetsen en  nieuwe projecten, alleen of met meerdere personen. Het werk gaat vaak over dieren.

21 en 28 augustus     OPEN ATELIER DAGEN 

Een wisselend aantal ZOUT kunstenaars openen deze dagen van 11:00 tot 17:00 uur hun atelier voor bezoekers. U bent van harte welkom. Een lijst met de deelnemende kunstenaars van vandaag en de route is op te halen in Kunsthal ZOUT en Galerie POSTHUYS de Koog     

3 sept t/m 24 sept.    Expositie: "BEWARE"

Deze expositie is samengesteld door een externe curator. Informatie en organisatie Marja v.d. Berg (ber00732@planet.nl)

4, 11, 18 september    OPEN ATELIER DAGEN 

Een wisselend aantal ZOUT kunstenaars openen deze dagen van 11:00 tot 17:00 uur hun atelier voor bezoekers. U bent van harte welkom. Een lijst met de deelnemende kunstenaars van vandaag en de route is op te halen in Kunsthal ZOUT. 

24 sept. t/m 30 sept.     Expositie " NUCHTER LEVEN "

Deze expositie wordt gemaakt door bewoners van de SKUUL.    


16 -12-2016 t/m 8 -1- 2017      : Winter Expo ZOUTLEDEN

27 en 28 december 2016         : Kunstroute en Atelierroute langs                                               open ateliers van ZOUT leden

   

                            


                          

                                            

 

                        

                                            

Configureer deze downloadwidget