Kunst met een vleugje (Zee)Zout

Expositie:  "DE OVERSTEEK"

Maddy Sschwartz

www.maddyschwarz.nl

Dagelijks werkt Maddy met veel plezier in haar atelier in Noordwijk.
Op zoek naar essentie, uit te drukken in vorm, kleur en materiaal.
De ene keer met zijdevlies en bindmiddel waardoor het verhaal in een bijna transparante verweerde sculptuur, vorm krijgt.
De andere keer met zelf aangemaakte verfstoffen in gips en vezels en te mijmeren op zoek naar de warmte van kleur en verhaal.
Het verbeelden van de mens met al zijn geheimen, wonderen, emoties in zijn bestaan, loopt als een rode draad door haar werk.

Nieuw Begin


Ingrid Hoekstra (1968)

 www.ninny.nl 

Het werk van Ingrid Hoekstra gaat over emoties. De ruimtelijke installatie van fel oranje stof ligt op de grond geëxposeerd. Het lijkt op een hoop herfstblaadjes. Het abstracte werk heet dan ook: 'emotie herfst' Aan de muur hangt een fotoreeks waarop zeven verschillende emoties, op pakkende wijze worden afgebeeld. Samen met het werk op de grond vormt het een geheel.


Laura Eickhoff

lente.laura@gmail.com

 ----------------

LauraLauraLauraLauraLauraLauraLauraLauraLauraLauraLauraLauraLauraLauraLauraLaura LauraLauraLauraLauraLauraLauraLauraLauraLauraLauraLauraLauraLauraLauraLauraLaura LauraLauraLauraLauraLauraLauraLauraLauraLauraLauraLauraLauraLauraLauraLauraLaura LauraLauraLauraLauraLauraLauraLauraLauraLauraLauraLauraLauraLauraLauraLauraLaura   


Meriam Windmeijer

www.artmeermade.nl

Mijn fascinatie ligt bij de dualiteit van de dagelijkse belevingen.
De kracht van de kwetsbaarheid.
Mijn blik valt op de ordening in de chaos.
Op dit moment hou ik me bezig met
Hoe veel kleine voorwerpen tezamen groot kunnen zijn.
Hoe restmateriaal weer een zelfstandig beeld kunnen worden.
Nieuw leven uit de container.


 


Jan Joop Veenman ( 1966)

Ruimtelijk werk en installaties. Open structuren, graag met hout en textiel, materiaal belangrijk, inspiratie bron Constant (New Babylon). Beweging in de objecten. Op kunstacademie sinds 2010. 
Harma de Pont

www.harmadepont.nl  

De werken van Harma de Pont zijn een afspiegeling van de zoektocht naar zichzelf. Door het gevoel zich altijd te moeten conformeren aan wat de maatschappij van haar verwacht, kwam de behoefte om uit te breken en de controle los te laten. Ze laat het werk ontstaan vanuit het materiaal zelf en grijpt hierbij weinig in.


           Uitbreken